Colorino Kids неразливаща се чашка за рисуване

2,30 лв.
  • Колекция: Colorino
  • Кат. номер: 57387

Пластмасова чашка за рисуване с предпазен капак.

Характеристики
Характеристики
Тип
Темперни и акварелни бои